Kunden i centrum
Vi opnår kun succes,
når vores kunder også har succes!

En vognmand med et højt serviceniveau

IKC ApS er et vognmandsfirma beliggende i Kastrup, der servicerer kunder i og omkring København samt andre steder på Sjælland. Vi er udstyret med en professionel vognpark, der betjener alt lige fra Hr. og Fru Danmark til byggebranchen.

Som vognmandsfirma spænder vores opgaver meget bredt, og vi kan således betjene dig, hvis du har brug for en container til din ombygning eller en kran i forbindelse med træfældning langs vejnettet.

Uanset hvilken opgave du vælger os til, kan du være sikker på, at vi dukker op til tiden og udfører opgaverne både hurtigt og professionelt.  

Professionel vognpark

Vi er i stand til at løse en bred række af opgaver for private, erhverv og det offentlige, fordi vi råder over en moderne og meget professionel vognpark. Den består af flere kran- og grab-biler, containerbiler og andet professionelt materiel, som er nødvendigt for at kunne udføre vores transport- og træfældningsopgaver.

Vi har naturligvis godkendelser på plads, hvorfor du som kunde trygt kan benytte os til jordkørsel, gruskørsel eller måske træbeskæring, hvis det er der, dit behov ligger.

En grøn vognmand

I vores virke som vognmand og med de opgaver, vi beskæftiger os med, er det meget vigtigt for os at have så grøn en profil som muligt. Vi plejer gerne at sige, at vi arbejder for et grønt miljø, hvilket vi blandt andet gør ved at lave bæredygtigt brændsel til varmeværker og forbrændinger i forbindelse med rydning eller fældning af træer.

Det er vigtigt for os at tage det ansvar, da vi alle skal bidrage til en grøn omstilling.

Du kan derfor vælge os som din vognmand med god samvittighed.

Ring til os direkte på telefon 23 98 49 39 eller send os en mail på info@remove-this.ikc-aps.remove-this.dk for nærmere information om vores services.

IKC services

IKC's  referenceliste: