Har du brug for en container til at få flyttet affald?

Så udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud

Containertransport på Sjælland

Har du en masse byggeaffald i containere, du gerne vil af med? Eller har du både brug for en container og en transport af den senere hen, når du har fyldt den op med affald? Så er vi dem, du leder efter. For hos IKC ApS beskæftiger vi os praktisk talt med alt, hvad der kan flyttes med en container eller kran.

For at kunne hjælpe dig og andre kunder med det, råder vi over:

 • En 4 akslet euro 5 med bagmonteret krab/grab med dertilhørende 3 akslet kærre.
 • en 4 akslet euro 5 med frontmonteret kran/grab med 4 hydrauliske udskud samt kroghejs med container fra 10 m3 til 30 m3 med dertilhørende overførselshænger med 45 m3 container.

Vi kan med andre ord hjælpe dig med hvad end, du har brug for, når det kommer til flytning af affald eller materialer.

Containertransport til mange formål 

Gennem vores mange år i branchen har vi erfaret, at der er stor forskel på, hvad behovet for containertransport er – både når det kommer til private og erhverv. Når du derfor henvender dig til os vedrørende containertransport, spørger vi nøje ind til dit behov, så du får en løsning og en container, der passer til dig.

Det smarte ved containertransport er, at du sparer tid på at køre frem og tilbage fra genbrugspladsen, netop fordi du kan læsse den med haveaffald, byggeaffald eller hvad end, du har brug for en container til.

Vi har containere i forskellige størrelser og kan således designe containertransporten ud fra dine materialer og behov. Sikkerheden er derfor om noget helt i top.

Sikkerhed er det vigtigste 

Det er ikke ufarligt at transportere og håndtere containere. Men, dette har vi alt sammen styr på, da vi er godkendt til at transportere containere. Desuden er vores chauffører uddannede og certificerede på området, så de ved, hvad der skal til for at køre med og håndtere containere på både sikker og forsvarlig vis.

Sikkerhed er ikke noget, vi går på kompromis med, da det er mange tons, det drejer sig om. Du skal være tryg ved at bruge os, og derfor er det noget, vi prioriterer meget højt.

Hvorfor vælge IKC Aps til din containertransport?

 • Overkommelig pris
 • Professionelt personale
 • Fremragende kundesupport
 • Kundetilfredshedsgaranti

Få et godt tilbud på containertransport

Vi vil meget gerne fortælle nærmere om vores service, og hvad vi alt kan hjælpe dig med at transportere i vores containere. Vi holder godt nok til i Kastrup, men det forhindrer os ikke i at hjælpe dig, hvis du bor andre steder på Sjælland. Vi er altid åbne for en dialog og kan med vores professionelle tilgang og ekspertise med garanti hjælpe dig på tilfredsstillende vis.

Er du interesseret i at høre mere, eller vil du bare gerne have en pris at forholde dig til, kan du kontakte os ved at ringe på telefon +45 23 98 49 39 eller ved at sende os en mail til info@remove-this.ikc-aps.remove-this.dk

Vores tilbud er altid gratis, uforpligtende og skræddersyet.

Få et GRATIS tilbud nu!

Det tager mindre end et minut at udfylde vores formular.
Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")


Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

 1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
 2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
 3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
 4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
 5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.
IKC's  referenceliste: