Brug for grus til din virksomhed?

Få et gratis tilbud ved at udfylde nedenstående formular

Gruskørsel

Skal du anlægge en ny indkørsel ved din bolig? Eller skal der anlægges en ny parkeringsplads eller lignende ved virksomheden? Grus kan benyttes i mange henseender, og uanset hvad du har brug for grus til, kan vi sørge for at levere det til dig i København og omegn.

Når vi kører ud til dig, kan vi både tilbyde aflæsning med grab eller tip, ligesom vi også bare kan stille containeren med grus, hvis det er det, der foretrækkes. Det er naturligvis noget, vi aftaler sammen på forhånd, så alle parter ved, hvad der skal ske.

Kort leveringstid på grus

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du bestiller grus hos os. Det gælder uanset, om du er privat- eller erhvervskunde. Vi har derfor stort fokus på at levere den bedst mulige service og så vidt muligt imødekomme så mange af dine ønsker og behov som muligt.

Vi har derfor også et stort udvalg af grus, som vi naturligvis leverer på det ønskede tidspunkt, såfremt det er muligt. Kontakt os gerne for at høre nærmere om vores udvalg af grus, og hvad du kan forvente dig i forhold til priser og leveringstid på den valgte type af grus.

Sikkerhed og materiel er i top 

Der er mange regler at forholde sig til, når det kommer til håndtering og transport af grus. Det er noget, vi alt sammen har styr på, og som vores chauffører er uddannede inden for. Du kan derfor forvente en meget professionel service og tilgang til hele processen, hvor der ikke gås på kompromis nogen steder.

Sikkerheden er på sit højeste, og da vi løbende tjekker vores materiel og vogne efter i sømmene, kan du være helt tryg ved at lade os stå for gruskørslen.

Hvorfor vælge IKC Aps til din gruskørsel?

  • Overkommelig pris
  • Kvalitet
  •  Professionelt personale
  • Kundetilfredshedsgaranti

 

Få et skræddersyet tilbud på gruskørsel

Vil du gerne høre mere om vores priser på grus og gruskørsel? Eller vil du gerne vide mere om den kvalitet, gruset har? Så er vi ikke længere væk end et opkald eller en mail. Vi sidder allerede nu klar til at tage en snak med dig – så ring os gerne op, hvis du har tid og lyst.

Vi er heller ikke blege for at komme med et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet efter de ønsker, du har. Skriv gerne til os via kontaktformularen ovenfor, hvor du beskriver nærmere omkring bestillingsvolumen og den grustype, du har brug for. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med en pris. Herefter kan vi aftale nærmere omkring levering og leveringsmetode.

Skulle du være det mindste i tvivl om, hvor meget grus du skal bruge til dit projekt, vejleder og rådgiver vi dig gerne, da vi har mange års erfaring i at udregne volumen.

Selvom vi er beliggende i Kastrup og måske har et stykke at køre til din bolig eller din virksomhed, skal du endeligt ikke holde dig tilbage, da vi gerne kører langt for at levere den grus, du har brug for. Om vi kører ud til dig, er du velkommen til at høre nærmere om.

Få et GRATIS tilbud nu!

Det tager mindre end et minut at udfylde vores formular.
Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")


Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.
IKC's  referenceliste: