Leder du efter et godt tilbud på jordkørsel

Det får du ved at udfylde vores kontaktformular!

Jordkørsel for private og erhverv på Sjælland

Er du i gang med at bygge nyt hus? Eller skal der afhentes eller leveres jord i forbindelse med byggeri af nye virksomhedslokaler? Uanset hvad du er i gang med at bygge, står IKC ApS klar til at hjælpe dig. Vi er et erfarent vognmandsfirma i Kastrup med mange års erfaring – og det vil vi så gerne vise dig.

Vi hjælper både til, når det kommer til levering, bestilling og afhentning af jord samt sten og grus. Skal du derfor have kørt jord væk fra en byggeplads,  fra din egen adresse eller noget helt tredje, stiller vi os gerne til rådighed.

Professionel vognpark til jordkørsel

Levering eller bortkørsel af jord er intet problem for os, da vi råder over en meget professionel vognpark og de dygtigste chauffører på området. Vi råder blandt andet over en 4 akslet euro 5 med bagmonteret kran og forskellige størrelser af containere for blot at nævne noget af det materiel, vi har.

Vi går meget højt i at have det bedst mulige materiel stående til rådighed, da det sikrer, at vi kan opfylde de behov, du og andre af vores kunder har. Vi er derfor meget fleksible, både når det kommer til volumen samt levering- og afhentningsmetode. Vi klarer som regel enhver opgave og kan helt sikkert også hjælpe med din.

Vil du gerne høre nærmere om vores udstyr og materiel, er du altid velkommen til at kontakte os nærmere.

Jordkørsel med god kommunikation 

Levering eller afhentning af jord er en stor opgave – og det kræver god kommunikation begge parter imellem, hvis det skal gå gnidningsfrit. Vi lægger derfor stor vægt på, at vores arbejde bliver udført i høj kvalitet og med en god og løbende kommunikation, så begge parter altid er med på, hvad der skal ske.

Vi starter derfor også samarbejdet med dig med en god og tæt dialog, så vi får en fælles forståelse for opgaven. Det sikrer, at levering eller afhentning sker planmæssigt, og at vi alle er tilfredse, når opgaven er løst.

Hvorfor vælge IKC Aps til jordkørsel?

  • Konkurrencedygtige priser 
  • Professionel maskinpark
  • Dygtige og uddannede chauffører
  • Kundetilfredshedsgaranti

Få et skarpt tilbud på jordkørsel 

Vognmænd har som regel ikke noget imod at køre langt – og det har vi heller ikke. Bor du derfor et godt stykke udenfor København, er det intet problem, da vi ofte kører langt for vores kunder. Du skal derfor endeligt ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for en effektiv og professionel vognmand til at hjælpe dig med at levere eller afhente jord.

Vi har meget konkurrencedygtige priser og giver dig gerne et rigtig godt tilbud. For at kunne gøre det, er vi selvfølgelig nødt til at høre nærmere om, hvad du har brug for. Ring eller skriv derfor gerne til os, så vi kan spørge nærmere ind til detaljerne. Det gør os nemlig i stand til at beregne et skarpt og unikt tilbud.

Vil du gerne høre hvilke typer jord, vi kan levere, inden du får et tilbud, er du også velkommen til at kontakte os angående det.

Få et GRATIS tilbud nu!

Det tager mindre end et minut at udfylde vores formular.
Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")


Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.
IKC's  referenceliste: