Brug for hjælp til træbeskæring?

Så udfyld vores kontaktformular nedenfor!

Professionel træbeskæring på Sjælland

Har du et levende hegn, der gerne må ændre form? Eller er der grønne arealer i kommunen, der har brug for mere luft og mindre skygge? Hos IKC ApS i Kastrup ved vi, hvordan træer skal håndteres. Det gælder både, når de skal fældes, og når de skal beskæres for at give mere lys eller for at undgå sikkerhedsrisikoer ved infrastruktur.

Vi har i mange år taget os professionelt af træbeskæring i og omkring København, og kan derfor varetage alt lige fra at beskære træer ved bygninger og luftledninger til levende hegn og grønne områder. 

Det gør os ikke noget at rende så stærkt, at sveden pibler ned af panden på os – så har du en større opgave eller en længerevarende opgave med træbeskæring, stiller vi os hellere end gerne til rådighed.

Kvalitet og sikkerhed er vores nøgleord

Kvalitet er noget af det vigtigste for os, når det kommer til arbejdet med træbeskæring. For det er ikke altid bare lige sådan til – og nogle gange kræver det ekstra overvågenhed og forsigtighed, fordi beskæringen skal foregå nær infrastruktur eller bygninger. Hos IKC ApS har vi fuldstændigt styr på, hvor der skal saves, og hvordan vi får grenene til at falde i de retninger, vi ønsker det.

Det foregår alt sammen med meget professionelt udstyr – og grenene kommer naturligvis ikke bare til at ligge, da vi gerne tager det med os og kører det til genanvendelse eller forbrænding.

Skulle noget uventet ske, er vi naturligvis også fuldt forsikrede. Vi går ikke på kompromis nogle steder, hvilket du straks mærker, når vi kommer ud for at udføre en opgave for dig.

Vi beskærer for både private og det offentlige 

Træer er noget, vi alle omgiver os med. Derfor hjælper vi naturligvis både private, erhverv og det offentlige med at beskære træer i tilfælde, hvor professionel hjælp er det eneste rigtige at gøre.

Opgaver kan være:

 • Høje træer nær huset, der skal bekæres
 • Træer, der skal beskæres langs vejbanen
 • Institutioner, der skal have trimmet buske og beskåret høje træer

Vores opgaver tager sig altid meget forskelligt ud og er også af forskelligt omfang. Hold dig derfor endeligt ikke tilbage, hvis du som privatperson eller ansvarlig fra kommunen leder efter en kompetent samarbejdspartner til træbeskæring.

Hvorfor vælge os til træbeskæring? 

 • Gode priser 
 • Høj kvalitet 
 •  Professionelt personale og materiel 
 • Kundetilfredshedsgaranti

Lad os beskære dine træer

Selvom vi befinder os i Kastrup, foretager vi også opgaver, der ligger et godt stykke uden for København. Din bolig, institution eller kommune behøver ikke være beliggende klos op og ned af Kastrup – for vi kører gerne et stykke for at hjælpe dig af med nogle grene.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvorvidt vi kan hjælpe dig eller for et uforpligtende og ganske gratis tilbud. Hele processen er meget professionel, og vi tager altid udgangspunkt i dig.

Udfyld gerne kontaktformularen eller giv os et kald på +45 23 98 49 39. Så finder vi sammen ud af den bedste løsning.

 

Få et GRATIS tilbud nu!

Det tager mindre end et minut at udfylde vores formular.
Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")


Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

 1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
 2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
 3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
 4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
 5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.
IKC's  referenceliste: