Har du brug for professionel træfældning?

Så er vi her til at hjælpe dig!

Professionel træfældning på Sjælland

Hos IKC ApS går vi altid meget professionelt til værks, når vi bliver sat til at fælde træer og udføre enhver form for træfældning. Vores opgaver består som regel af sektionsfældning eller retningsbestemt fældning. Ud fra forskellige parametre såsom, hvor højt træet er, hvilke adgangsforhold der er gældende med flere, vurderer vi, hvilken metode der er bedst at anvende til netop din opgave.

Vi arbejder meget med kran og kan således kontrollere, at både grene og stammer kommer helt kontrolleret til jorden. For at udføre opgaven så godt som muligt for dig, tilbyder vi også at fjerne både grene og stammer og at stå for bortkørslen af det til enten genanvendelse eller flis.

Vi tager os med andre ord gerne af det hele.

Professionelt materiel til store og små opgaver

Træfældning kan være en vanskelig opgave. Det tager vi ikke let på og har derfor blandt andet en skovkran på 26 meter og et fældehoved, der er i stand til at save stammer op til 45 centimeter i diameter samt gabe over stammer op til 25 meter.

Takket være vores materiel, kan vi både tage os af større opgaver med fældning af flere træer samt fældning af mere kritiske træer, der står tæt op ad en bygning eller infrastruktur.

Vi fælder således:

  • Sygdomsramte træer
  • Træer, der hæmmer vækst af andre planter
  • Træer, der er i fare for at vælte

Det sker alt sammen på en meget professionel og sikker måde.

Træfældning for alle typer af kunder

Vi har mange års erfaring inden for træfældning og har gennem tiden udført træfældning for både private, erhverv og kommuner. Skal du derfor have fældet det gamle egetræ i baghaven eller have fjernet træer i kommunen, der generer det lokale ledningsnet, udfører vi begge typer af opgaver.

Alt arbejde udføres naturligvis ud fra gældende regler, bestemmelser og med den højest mulige sikkerhed. Du kan derfor være ganske tryg ved at vælge os til træfældning i København eller andre steder på Sjælland, da vi har den ekspertise, der skal til for at løse opgaven både effektivt og sikkert for alle parter.

Hvad koster træfældning?

Træer er ikke ens, og derfor er vores priser heller ikke altid helt ens. For at give dig en pris på træfældning, er vi nødt til at vide mere om blandt andet højde, placering og adgangsforhold, så vi ud fra det kan finde ud af, hvad det kræver af materiel og personale.

Du er derfor mere end velkommen til at sende billeder af det eller de træer, som du gerne vil have os til at fælde. Så er det nemmere for os at vurdere opgaven og dermed give dig den bedst mulige pris på træfældning.

Du kan kontakte os vedrørende træfældning på telefon +45 23 98 49 39 eller ved at sende os en mail til info@remove-this.ikc-aps.remove-this.dk- gerne med billeder. Så beregner vi et skræddersyet tilbud til dig.

Få et GRATIS tilbud nu!

Det tager mindre end et minut at udfylde vores formular.
Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")


Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.
IKC's  referenceliste: